Social-media

Mihaela Rădulescu, înlocuită de Mihai Petre la „Românii au talent”

Începând din 8 februarie a debutat noul sezon al show-ului Pro Tv „Românii au talent”. Ediţia a noua a venit cu o noutate în juriu: după plecarea Mihaelei Rădulescu, Mihai Petre s-a alăturat la masa juraților Florin Călinescu, Andi Moisescu și Andra.

Mihaela Rădulescu este una dintre vedetele tv cele mai interesante din România. Ca de obicei emisiunile pe care le prezintă sau la care participă sunt în topul audiențelor. Cu toate acestea, Pro Tv  a înlocuit-o din cea mai de succes emisiune a postului de televiziune.  În sezonul 9 al show-ului  „Românii au talent” a revenit aşadar  în juriu  Mihai Petre (39 de ani), care plecase de câţiva ani la Antena 1.

Revenirea lui Mihai Petre în rolul de jurat a fost comentată de Smiley: „Mihai Petre este extrem de exigent și riguros. El reușește cumva să fie cinic și bun în același timp! O să-l vedeți și foarte emoționat! Are foarte multe divergențe cu ceilalți membri ai juriului, ce-i place lui FlorinCălinescu nu-i place lui. Când nimeni nu vede nicio greșeală, se găsește Mihai Petre să comenteze ceva! Nu e o surpriză!"

Sezonul 9 din Românii au talent, fără Mihaela Rădulescu, dar cu Mihai Petre, vine cu momente nemaivăzute până acum. Vineri, 8 februarie, telespectatorii l-au cunoscut pe unul dintre cei mai interesanţi magicieni, al cărui moment i-a făcut pe juraţi să se ridice în picioare. “Eşti cel mai amuzant tip pe care l-am văzut. Ai avut cea mai palpitantă reprezentaţie pe care am vazut-o pe scenă„, a spus  Andi Moisescu.

Totuşi Mihaela Rădulescu a rămas la Pro Tv, dar într-un alt proiect de mare succes. Emisiunea Ferma, care este o adaptare a show-ului Ferma Vedetelor, şi care în trecut a fost prezentat de Iulia Vântur mai întâi, iar apoi de Monica Bîrlădeanu.

Vizualizări: 458

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social-media:

Citește și: