Stil de viață

Milioane de euro investite pentru a combate flatulența la vaci

Bill Gates investește 11 milioane de euro pentru a "combate flatulențele de vacă" prin intermediul unui startup australian.

Miliardarul Bill Gates a declarat război deschis în ceea ce privește gazul metan emis prin râgâitul și prin flatulențele vacilor, care ar distruge stratul de ozon.

Firma de investiții a lui Bill Gates, Breakthrough Energy Ventures, tocmai a acordat 11 milioane de euro unui start-up australian dedicat combaterii unui inamic-cheie al progresului climatic: flatulențele vacilor.

Start-up-ul în cauză, numit Rumin8, lucrează la un supliment alimentar pentru vaci, menit să le împiedice să râgâie și să emane gaze metan.

Bill Gates este unul dintre cei care au semnalat această problemă, a flatulenței vacilor, deoarece metanul produs de acestea în marile ferme industriale ar fi unul dintre cei mai mari poluatori și gaze cu efect de seră.

Firma a fost susținută și de fondatorul Jeff Bezos și de cofondatorul Alibaba, Jack Ma, care sunt, de asemenea, doi dintre cei mai bogați oameni de pe planetă, potrivit Daily Star.

Vizualizări: 39

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Stil de viață:

Citește și: