Economie

Minerii Complexului Energetic Oltenia, supravegheați cu drona

Un șef al Carierei Roșiuța din cadrul Complexului Energetic Oltenia a venit cu drona la serviciu, pentru a supraveghea minerii. Acțiunea vine după ce conducerea EMC Motru a decis să interzică minerilor să mai posteze pe internet fotografii din carieră, prin care arată condițiile rele de muncă.

Liderul sindical Nicu Bunoaica a anunțat că va depune plângere la Inspectoratul Teritorial de Muncă Gorj, pentru că nu există o decizie administrativă prin care minerii să poată fi supravegheați cu drona.

Minerii din CE Oltenia se confruntă cu foarte multe probleme legate de lipsa echipamentelor de lucru și a utilajelor, iar conducerea companiei a instaurat cenzura pentru a nu se mai vorbi despre acestea. Directorul care a interzis filmările în carieră a fost felicitat de managerul companiei. "Eu l-am felicitat pe Dafinoiu, sincer vă spun, şi le-am recomandat tuturor directorilor de EMC şi şefilor de carieră să analizeze şi să fie demni în toate deciziile pe care le iau”, a spus Sorin Boza, citat de presa locală.

Vizualizări: 1,519

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: