Politică

Ministru Cîțu îl face hamster pe Daniel Zamfir, președintele Comisiei economice din Parlament

Ministrul Finantelor, Florin Citu, anunta ca senatorul PSD Daniel Zamfir, sotul Oanei Stancu de la Antena 3, are un proiect de lege prin care ministrii care refuză să se prezinte in comisiile parlamentare risca sa ajunga la inchisoare.

„Marcel Ciolacu foloseste hamsterul lui Dragnea si face o lege doar pentru mine! Sunt disperati si incearcă orice doar să scape de mine. Marcel Ciolacu a găsit unealta perfectă sa-i facă munca de jos – hamsterul lui Dragnea.

 
Inginerul șef peste comisia economică, da se intamplă de ani bun in Parlament, și campion la legi respinse de CCR își pune semnatura pe incă o mizerie de lege. O lege facută special pentru mine si care are ca scop să mă trimita la puscarie. Fortează apropbarea până la alegerile parlamentare.

 Lui Marcel Ciolacu si hamsterului lui le spun doar atat. Nu va mai agitati tovarăși. Mai este putin si scăpăm Romania de voi”, anunță Cîțu prezentând un fragment din propunerea legislativă pentru modificarea si completarea Legii nr.115/1999 privind responsabilitatea ministerială.

Conform proiectului de lege, ministrii care refuză să se prezinte în comisiile parlamentare riscă închisoarea de la 3 luni la doi ani sau amendă.

Vizualizări: 425

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: