Administrație

Ministrul Digitalizării nu își închide contul de TikTok

Ministrul Digitalizării, Sebastian Burduja, nu își închide contul de TikTok, care e administrat de pe telefonul unul membru al echipei sale.

Acesta a precizat că așteaptă să vadă ce reiese în urma analizei complete asupra riscurilor și vulnerabilităților.

„Vedem și ce reiese în urma analizei complete asupra riscurilor și vulnerabilităților. Ce le-aș recomanda tuturor românilor este să citească cu mare atenție termenii de utilizare, să dacă ce se întâmplă cu datele lor, unde pot fi trimise, ce alte date se colectează și dacă sunt confortabili cu asta să își instaleze aplicația, dacă nu, să nu o instaleze”, spune Sebastian Burduja, întrebat dacă își închide contul de TikTok.

„E un coleg din echipa mea care îl gestionează de pe un dispozitiv personal. Eu personal nu am această aplicație și nu o să îmi instalez. Este un dispozitiv personal care nu include alte date”, afirmă Burduja.

Ministrul Digitalizării arată că Directoratul Național pentru Securitate Cibernetică a recomandat autorităților și instituțiilor publice din România interzicerea descărcării, instalării și utilizării a aplicației TikTok pe dispozitivele de serviciu.

Vizualizări: 86

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: