Administrație

Ministrul Educației, Ligia Deca, s-a infectat cu Covid-19

Ministrul Educaţiei, Ligia Deca, nu va mai participa miercuri, 22 martie, în plenul Senatului, la Ora Guvernului, deoarece s-a infectat cu Covid-19.

Ea a fost invitată de USR să explice Parlamentului ce şi-a propus să facă în acest mandat. Surse oficiale cu confirmat, însă, pentru Știrile Pro TV că ministrul Educației nu va participa, deoarece s-a îmbolnăvit.

Ligia Deca s-a aflat în delegația oficială a președintelui Klaus Iohannis în Emiratele Arabe Unite și nu a purtat mască, după cum se vede într-o fotografie publicată luni, 20 martie, de Administrația Prezidențială, dar și cele care au fost publicate pe pagina de Facebook a ministrului Educației.

Din delegația oficială care l-a însoțit pe Președintele României au făcut parte ministrul Energiei, Virgil Popescu, ministrul Educației, Ligia Deca, ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, Sebastian Burduja, secretarul de stat în cadrul Ministerului Afacerilor Interne, Raed Arafat, Directorul general Nuclearelectrica, Cosmin Ghiță, Președintele Directoratului Hidroelectrica, Bogdan Badea, și directorul Directoratului Național de Securitate Cibernetică, Dan Cîmpean.

Vizualizări: 77

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: