Politică

Ministrul Finanțelor nu plătește niciun impozit în România

Senatorul liberal Florin Cîțu susține că ministrul Finanțelor Eugen Teodorovici nu plătește nicio taxă și niciun impozit în România.

"Eugen Teodorovici CARE in ACEST moment este guvernator al Băncii Internaționale de Investiții NU este obligat sa platesca nicio taxa si niciun impozit in Romania. Sa dezminta el public daca nu este adevarat", scrie Cîțu pe Facebook.

Potrivit lui Cîțu, până în 15 noiembrie 2018, România era reprezentată conform hotararii nr. 1091/2007 de “un secretar de stat și un director general din cadrul Ministerului Economiei și Finanțelor, nominalizați prin ordin al ministrului economiei și finanțelor.”

Pe 14 noiembrie 2018, Eugen Teodorovici s-a întâlnit cu președintele BII. Pe 15 noiembrie 2018, la o zi după această întâlnire, Guvernul Romaniei a aprobat în ședința de Guvern hotararea nr. 921/2018 prin care se schimbă reprezentarea României la BII astfel :”Guvernatorul pentru România în Consiliul Guvernatorilor Băncii Internaționale de Investiții este ministrul finanțelor publice, iar supleantul său este o persoană desemnată de ministrul finanțelor publice.”, mai arată Cîțu.

Vizualizări: 209

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: