Stil de viață

Minivacanţa de Paşte la munte. Cât costă!

La mare sau la munte în minivacanţă? Dacă vreţi la munte, să ştiţi că hotelurile şi pensiunile sunt aproape pline. Gazdele s-au pregătit încă de la începutul anului, iar acum pun la punct ultimele detalii. Tichete pentru răsfăț la spa, activități pentru copii și micul dejun unit cu prânzul, într-o masă cu adevărat apetisantă. Sunt câteva din surprizele incluse în ofertele de la Braşov.

Câteva zile de relaxare cu aer de munte, mic dejun, brunch muncitoresc şi voucher la spa. Pachetele puse la dispoziţie de hotelierii din Poiana Braşov sunt pentru toate gusturile şi sunt gândite pentru toţi membrii familiei.

Mihai Moisescu, reprezentant hotel: Voucher suplimentar de 25 de euro pe cameră, pe sejur, terapii suplimentare discountate. Pentru cei mici, fiind o sărbătoare de familie, avem pregătite ateliere de creaţie, vânătoare de ouă fermecate, teatru interactiv şi o vizită la o fermă.

Cei care aleg să petreacă Paştele departe de casă nu vor duce dorul bucatelor tradiţionale. Ofertele includ un meniu bogat, care are în centru carnea de miel şi pasca.

Gabriel Roșca, dorector hotel: Mic dejun pascal şi, de ce nu, a la carte, cu un discount de 10% din meniu. Avem borş de miel, friptură de miel şi cozonac, ouă roşii. Întâmpinăm turiştii în noaptea de Înviere cu pască şi ouă roşii şi dans şi muzică.

Preţurile pentru un astfel de răsfăţ pornesc de la 2.000 de lei pentru o cameră dublă la un pachet de trei nopţi şi pot ajunge până la 4.000 de lei pentru cazare de cinci zile cu toate facilităţile incluse.

Mihai Moisescu, reprezentant hotel: Avem un grad de ocupare de 70% la momentul actual, mai bine ca anul trecut cu 10%.

Claudiu Loghin, reporter Observator: Cu două săptămâni înainte de vacanţă aproximativ trei sferturi din locurile de cazare sunt deja ocupate în staţiunea braşov. Cei mai mulţi dintre turiştii care şi-au făcut rezervarea pentru pachetul de 5 nopţi de cazare.

Turiştii care nu îşi doresc să stea doar în hotel şi sunt dornici de aventură au opţiunea de a închiria o bicicletă electrică cu 250 de lei pe zi, iar cei mai curajoşi pot să zboare cu parapanta, alături de un pilot atestat. Pentru o astfel de experienţă inedită vor scoate din buzunar 500 de lei. 

Vizualizări: 73

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Stil de viață:

Citește și: