Stil de viață

Mircea Bravo declară război jocurilor de noroc

Vloggerul Mircea Bravo a lansat un clip devenit viral în scurt timp, în care prezintă efectele nocive ale reclamelor la jocurile de noroc. El îndeamnă românii să semneze petiția pentru interzicerea acestei publicități toxice.


Clipul intitulat „Fără reclame la jocurile de noroc” a fost publicat, de mai puțin de 24 de ore pe pagina de YouTube a lui Mircea Bravo și are peste 112.000 de vizualizări și aproape 700 de comentarii.

În clip, Mircea Bravo este o victimă care a căzut pradă asaltului reclamelor la jocurile de noroc și a rămas fără bani. Lui i s-au alăturat actorii Bob Rădulescu, Radu Lărgeanu și Marieta Țop, care au jucat roluri în care încercau să-l convingă pe Mircea să-și cheltuiască banii la jocuri de noroc. După ce personajul interpretat de vlogger și-a pierdut toți banii, personajul lui Bob Rădulescu îi spune demonic: „Te văd tânăr și în formă. Ai încă familie, cu pensii, prieteni de la care să te împrumuți. Ai amândoi rinichii? Dacă-i ai, încă n-ai pierdut tot”.


 

Mircea Bravo a postat următorul comentariu la clipul de pe YouTube: „Dacă vreți să susțineți și voi campania, intrați pe link și semnați petiția ”

Vizualizări: 143

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Stil de viață:

Citește și: