Sport

Mircea Lucescu, aproape de demiterea de la Dinamo Kiev

Situația lui Mircea Lucescu la Dinamo Kiev nu este câtuși de puțin roză, tehnicianul român având probleme la echipa ucraineană.

Din acest motiv s-ar putea ca Il Luce să se despartă de formația pe care o antrenează de trei sezoane.

”Atmosfera creată în jurul echipei din Kiev este una foarte proastă. Câțiva jucători ard etapele, întrucât își doresc să se transfere în străinătate, însă cei din conducerea lui Dinamo nu îi lasă să plece. Relația dintre jucători și antrenor este departe de a fi una de prietenie. Nu cred că Mircea Lucescu va putea rezolva această situație în viitorul apropiat. Având în vedere istoricul său, cred că vom auzi în curând de demiterea acestuia de la cârma echipei

Problema principală a clubului este cea dintre antrenor și jucători. Aparent, Lucescu și-a îndoit craca de sub picioare, lucru ce ar fi provocat o ruptură în relația sa cu jucătorii. Fotbaliștii nu îi mai cântă ode antrenorului, așa cum o făceau anul trecut. Mă tem ca s-a format un grup la Dinamo Kiev, care crede că lucrurile se întâmplă cum vor ei, nu cum vrea antrenorul”, a declarat fostul internațional ucrainean Ivan Getsko, conform ua.football.com, citat de digisport.ro.

Vizualizări: 56

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: