Eveniment

Motivul pentru care i-a dat foc unei vecine: "Era vrăjitoare"

Cristinel Constantin Gae, în vârstă 43 de ani, şi-a incendiat vecina sub privirile vecinilor alertaţi de strigătele de ajutor ale unei femei. Localnicii spun că nu au putut să intervină pentru că totul s-a petrecut extrem de repede.

Gae a luat nişte benzină, a aruncat-o pe bătrână şi imediat i-a dat foc. „Era normal s-o omor. Era vrăjitoare. Am salvat viitorul omenirii. Pe mama n-am omorât-o. Cum s-o omor pe mama?“, le-a spus Gae anchetatorilor.

Disperaţi, oamenii au sunat la 112, dar în momentul în care poliţiştii au ajuns la faţa locului, bătrâna era deja carbonizată.

Şocul a fost şi mai mare pentru poliţişti când au intrat în casa bărbatului şi au găsit şi trupul neînsufleţit al mamei acestuia care, însă, nu prezenta urme de violenţă. „În urma verificărilor efectuate de poliţişti, s-a constatat faptul că în locuinţa bărbatului a fost găsită mama acestuia, de 65 de ani, decedată, urmând ca În urma efectuării necropsiei sa se stabilească exact cauza decesului“, au declarat reprezentanţii IPJ Dolj.

Vizualizări: 99

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: