Declarația zilei

Năstase: O greşeală pe care o face PSD în momentul de faţă

Declarația zilei vine de la Adrian Năstase, fost lider al PSD, care critică modul în care este condus acum partidul: ”Sunt anumite voci, precum Darius Vâlcov sau Codrin Ştefănescu, care merg spre discursul iliberal. O greşeală pe care o face PSD în momentul de faţă e că a introdus în funcţionarea sa delictul de opinie. Un partid mare nu poate să funcţioneze cu un singur punct de vedere. E de neînţeles cum un partid la guvernare, în loc să adune oameni, să adauge primari, consilieri, elimină felii de partid, ceea ce duce la o limitare a forţei lui".

Fostul lider al partidului a mai spus în interviul de la Adevărul că oamenii puşi în funcţii guvernamentale nu sunt specialişti, ci sunt din organizaţiile locale de partid.

„Oamenii care sunt aduşi în structurile guvernamentale nu mai sunt specialiştii de altă dată, ci sunt oameni veniţi din organizaţiile locale. De aici scăderea calităţii. Dacă iei din carnetul de telefon diverşi oameni să-i pui în anumite locuri, calitatea guvernării scade. Am observat acelaşi lucru şi la alte partide”, a afirmat el.

Vizualizări: 942

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Declarația zilei:

Citește și: