Perla zilei

Nicuşor Dan: Ca să fie foarte clar, Gabriela Firea este sursa frigului

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, susţine că actuala administraţie va putea fi evaluată "punctual şi în timp" în ceea ce priveşte îmbunătăţirile aduse după "dezastrul" făcut de fostul edil, Gabriela Firea, şi că va face tot ce este posibil pentru a rezolva problema termoficării. "Ca să fie foarte clar, Gabriela Firea este sursa frigului din apartamentele dumneavoastră. (...) Nu am promis miracole, ci administraţie onestă şi eficientă", afirmă Dan.

În replică, fostul primar al Capitalei Gabriela Firea cataloghează drept "o declaraţie făcută la disperare” postarea lui Nicuşor Dan, despre care afirmă că este numit de bucureşteni ”Friguşor”. Ea susţine că motivul pentru care nu se livrează agent termic şi apă caldă în aproximativ 4.000 de blocuri din Bucureşti este defectarea unei turbine la un CET la care Guvernul ar fi trebuit să realizeze reviziile în vară.

"Dumnealui vrea să apere Guvernul şi se înfundă, până la urmă, chiar pe domnia sa”, spune Firea despre actualul primar general.

Vizualizări: 287

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Perla zilei:

Citește și: