Eveniment

Nouă gloanțe pentru a potoli un bărbat care a atacat poliția cu furca

Un bărbat din Motru a fost împușcat de polițiștii gorjeni, după ce s-a pus cu furca pe o autospecială de poliție. Și câinele acestuia a fost împușcat, după ce a fost asmuțit pe polițiști. Nu mai puțin de nouă gloanțe au fost trase în urma acestui scandal, care părea a fi unul casnic. Bărbatul fusese reclamat de o cumnată peste care intrase în casă.

"La sosirea polițiștilor la fața locului, bărbatul a devenit agresiv, îndreptându-se în direcția acestora cu o furcă, provocând distrugeri la o autospecială de poliție, aflată în dotarea Secției 3 Poliție Rurală Motru, și asmuțind un câine ce îi aparține, spre cei doi polițiști", arată IPJ Gorj.

Bărbatul a fost somat de către polițiști, aceștia executând ulterior 3 focuri de avertisment în plan vertical și, întrucât acesta nu a încetat comportamentul agresiv, au executat cinci focuri de armă, cu armamentul din dotare, în direcția acestuia și unul asupra câinelui.

Bărbatul a fost transportat cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, în stare de conștientă, mai arată poliția.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Motru, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj. 

Vizualizări: 706

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: