Economie

Noul manager al CE Oltenia ar putea fi Constantin Balașoiu

De mai multe zile se vorbește despre schimbarea iminentă a lui Sorin Borza de la șefia Complexului Energetic Oltenia. Declarațiile ministrului Virgil Popescu, care-l invita insistent pe manager  să-și bage mințile în cap și să nu mai umble să anuleze rapoarte care-i sunt defavorabile, în condițiile în care instanța deja i-a mai respins o acțiune pe aceeași temă, a pus gaz pe foc.

Surse din Companie spun că deja în rîndul angajaților se fac pariuri în legătură cu succesorul lui Boza.

Mutarea ministrului Popescu, care l-a propulsat pe sărmanul Dumitru Mărculescu în funcția de președinte al Consiliului de Supraveghere al CE Oltenia, pe care nu-l recomandă nici familia și nici talentul, ci doar apartenența sa la PNL Mehedinți, a dat apă la moara pariorilor.

Unii spun că viitorul manager al Companiei ar putea fi Daniel  Burlan, director minier  în Directoratul Complexului, agreat de "dirijorul" liberalilor din Gorj, Dan Vîlceanu, alții spun că noul șef va fi Constantin Bălășoiu, director și el în Directorat și personaj cu  greutate care lucrează în sistemul energetic de aproape 40 de ani, reușind să nu se lase agățat direct de nici un partid.

Sursele spun că Bălășoiu este și favoritul ministrului Popescu, dar să nu uităm că și Popescu este un personaj politic care are și el șefi... Oricum, credem că pînă la sfîrșitul lunii dilema se va rezolva, să sperăm în favoarea intereselor Complexului Energetic Oltenia.

Vizualizări: 1,454

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: