Politică

Nu îmi doresc să fie Liviu Dragnea iubitul meu

Numele lui Liviu Dragnea apare din nou într-un scandal amoros, la destul de mult timp de când s-a despărțit de ultima lui iubită oficială, Irina Tănase.

Oana Leonte este profesoară de franceză, fost model și ex-voleibalistă, a fost colegă de partid cu Dragnea la Alianța Pentru Patrie și se pare că a fost curtată intens de fostul lider PSD.

În luna iulie a anului trecut ea scria că are doar o relație profesională cu Liviu Dragnea. „Viața privată a fiecărui cetățean nu trebuie să fie subiect de dezbateri publice. Relația pe care o am cu domnul Liviu Dragnea este una strict profesională. Am intrat în politică pentru că îmi doresc o Românie așa cum și-au dorit-o părinții și străbunii noștri”, a scris atunci tânăra de 25 de ani pe profilul ei de Facebook.

Acum însă, pe măsură ce zvonurile privind o relație intimă cu acesta, au căpătat amploare, presa scriind că Dragnea a invitat-o la munte și i-a trimis cadouri scumpe, Oana a răbufnit. “Nu am nicio relație cu Liviu Dragnea! Este o persoană pe care nu o agreez. Nu suport mincinoșii, trădătorii și libidinoșii! Nu vreau să am niciun fel de relație cu acest om. Am fost foarte bucuroasă când Alianța Pentru Patrie a scăpat de un astfel de om. Nici măcar în cele mai negre vise nu îmi doresc să fie Liviu Dragnea iubitul meu. Oana Leonte nu o să fie cucerită niciodată de un măscărici. Știu că foarte mulți m-ar vrea, dar e greu. Să își pună pofta în cui!”, a spus ea pentru cancan.ro.

Oana Leonte a intrat în politică, ca secretar general la filiala APP din Sectorul 1 al Capitalei.

Vizualizări: 84

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: