Externe

O adolescentă și-a abandonat bebelușul la restaurant

Imagini șocante au fost surprinse în Statele Unite. O adolescentă de 14 ani a intrat într-un restaurant, și-a lăsat fiica nou-născută în brațele unei cliente, apoi s-a făcut nevăzută, informează Daily Mail.

Evenimentul a avut loc miercuri, în jurul orei 16:00, în restaurantul El Patron din Jersey City. În momentul în care a fost abandonată de mama ei, micuța avea cordonul ombilical atașat.

Camerele de supraveghere instalate în localul respectiv au surprins momentul în care adolescenta le-a spus angajaților că a găsit fetița, apoi i-a lăsat-o lui Alease Scott, care mânca alături de iubitul ei.

Din fericire, Alease Scott și-a dat seama că fetiţa nou-născută avea probleme cu respirația și i-a acordat micuței primul ajutor.

„Mi-am concentrat atenția asupra copilului”, a afirmat femeia. „După ce i-a fost pusă masca de oxigen, am auzit cel mai frumos plânset şi bebeluşul a început să se mişte. A deschis ușor ochii și apoi i-a închis, dar cel mai dulce lucru a fost atunci când i s-a făcut foame și a încercat să sugă masca de oxigen. Atunci am știut că este bine”, a mai spus aceasta.

Micuța a fost transportată la spital cu o ambulanță. Ulterior, polițiștii americani au găsit-o pe mama fetiței. Oamenii legii au anunțat că adolescenta și copilul ei sunt bine şi primesc îngrijirile necesare.
 

Vizualizări: 142

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Externe:

Citește și: