Sport

O echipă de fotbal din Germania a pierdut un meci pentru că jucătorii au păstrat distanțarea socială.Adversarii au înscris câte un gol la fiecare două minute


 
Regulile de distanțare socială din cauza pandemiei nasc situații hilare. O echipă de fotbal germană, din liga a 11-a, a pierdut meciul cu scorul de 37 la 0 pentru că jucătoii nu s-au apropiat la mai puțin de 2 metri de nimeni de pe teren, scrie mediafax.ro.
Echipa de amatori a intrat pe teren cu doar şapte jucători, de teamă că adversarii lor au intrat în contact cu o persoană infectată cu COVID-19.

 
Co-preşedintele clubului, Patrick Ristow, a declarat pentru CNN că jucătorii de la Holdenstedt au intrat în contact cu un jucător infectat în timpul meciului anterior, astfel încât Ripdorf a considerat că partida ar fi trebuit amânată, având în vedere perioadei de incubaţie de două săptămâni a virusului.

Adversarii lor au refuzat, însă, amânarea partidei şi au susţinut că toată echipa a avut rezultate negative la testele pentru COVID-19.

În aceste condiţii, şapte jucători de la Ripdorf s-au oferit în cele din urmă voluntari pentru a participa la joc, ceea ce a însemnat că partida s-a putut juca şi clubul a evitat o amendă.

„Clubul nostru nu are mulţi bani pentru a plăti amenda pe care o riscam dacă nu intram pe teren, aşa că echipa noastră a spus că va juca, dar va păstra distanţa faţă de adversari”, a declarat Ristow.

„Pe parcursul celor 90 de minute, jucătorii noştri au păstrat distanţa perfectă, astfel încât Holdenstedt a avut suficient timp şi spaţiu pentru a înscrie goluri”, a conchis şeful clubului de fotbal.

Jucătorii Holdenstedt nu au arătat milă faţă de adversarii lor şi au marcat câte un gol la aproape fiecare două minute.

Rezultatul a devenit viral pe reţelele de socializare, iar clubul a atras atenţia presei din întreaga lume.

Vizualizări: 217

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: