Eveniment

O fetiță a murit după ce a căzut din căruța cu coceni

Accident teribil pe un drum din județul Galați. O fetiță de 10 ani a murit după ce a căzut din căruță plină cu coceni, rănile fetei au fost fatale.

O fetiță de 10 ani s-a stins chiar sub ochii tatălui ei. Copila a căzut din căruța plină cu coceni și nu a mai putut fi salvată. Tragedia a avut loc pe un drum din localitatea Roșcani, județul Galați.

 
 
 

Oamenii legii din Galați au stabilit că fetița și tatăl ei, un bărbat în vârstă de 44 de ani, se aflau într-o căruță încărcată cu coceni când, la coborârea unei pante, cei doi ar fi căzut de pe încărcătură, pe asfalt. 

Echipajul medical ajuns la locul accidentului nu a mai putut face nimic pentru copilă, aceștia au declarat decesul fetei de 10 ani. 

„La data de 11 octombrie a.c., în jurul orei 16.30, pe o stradă, din localitatea Roșcani, s-a produs un incident rutier, în urma căruia o minoră, de 10 ani, și-a pierdut viața. La fața locului, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Târgu Bujor, sesizați, prin apelul unic de urgență 112, au constatat că decesul victimei ar fi survenit după ce ar fi căzut dintr-un atelaj hipo, condus de tatăl său, un bărbat, de 44 de ani. Din verificări, a reieșit că atelajul era încărcat cu coceni și, la coborârea unei pante, cei doi ar fi căzut de pe încărcătură, pe partea carosabilă. Echipajul SMURD, sosit la locul accidentului, a constatat decesul minorei”, au spus reprezentanții IPJ Galați.  

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și urmează să stabilească condițiile în care a avut loc accidentul.

Vizualizări: 109

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: