Justiție

O fostă profesoară din Maramureș care și-a ucis fiul de 10 ani sub ochii fratelui de 4 ani nu poate fi arestată

O fostă profesoară din Maramureș care și-a ucis fiul de 10 ani sub ochii băiețelului mai mic, de doar 4 anișori, nu poate fi arestată preventiv. 
 
 
Crima a avut loc în data de 29 mai, la Bozânta Mică, comuna Recea. Camelia și-a sufocat băiatul în somn, apoi, susțin surse din anchetă, ar fi înghițit o substanță, în încercarea de a se sinucide. Ea a fost salvată de echipajul medical de Terapie Intensivă SMURD din cadrul ISU Maramureș. Camelia P. a ajuns la terapie intensivă, iar după externare procurorul a decis să fie internată într-un spital de psihiatrie.

La trei luni de la crimă, procurorul de caz a aflat de la specialiștii care au expertizat-o pe femeie că nu avea discernământ în momentul comiterii crimei.

„A sosit expertiza medico-legală psihiatrică care a concluzionat că persoana nu are discernământ și nu a avut discernamant la momentul producerii faptei. S-a solicitat instanței internarea provizorie până la finalizarea urmăririi penale.

S-a admis cererea și s-a dispus internarea provizorie în vederea efectuării de tratament pentru persoana în cauză, urmând ca procurorul criminalist să analizeze dacă se mai impune sau nu o nouă expertiză medico-legală psihiatrică.", a declarat Bogdan Gabor, Prim - Procuror Adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş, potrivit actualmm.ro.

Originară din Bozânta Mică, femeia a fost profesoară în sat, apoi a emigrat în America, unde trăiește o bună parte din rudele ei, dar a divorțat și a revenit în țară. Locuia doar cu băieții ei și era învățătoare la Liceul de Arte din Baia Mare.

Vizualizări: 299

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: