Social-media

O frumoasă influenceriță pe TikTok a murit la 21 de ani

O tânără fotomodel de 21 de ani, influenceriță pe TikTok, a murit în condiții dramatice după un accident petrecut în momentul în care a sărit cu parașuta de la peste 1.000 de metri.

Tanya Pardazi, studentă la filozofie la Universitatea din Toronto, urmase un curs la Skydive Toronto în Innisfil, Ontario, astfel că devenise eligibilă să sară singură cu parașuta de la mare înălțime.

Din păcate, tânăra care a cochetat și cu concursurile de Miss în Canada, a decedat după ce parașuta ei principală nu s-a deschis. O prietenă de-a Tanyei a dezvăluit că a fost pentru prima dată când a sărit singură, fără însoțitor.

„Tanya era interesată de tot ce era nou și aventuros. Viața era prea plictisitoare pentru ea și încerca mereu să facă ceva aventuros. Ea a trăit cu adevărat fiecare secundă la maxim”, a declarat prietena victimei.

Potrivit Skydive Toronto, Pardazi „a utilizat o parașută principală care se rotește rapid la o altitudine joasă, fără ca parașuta de rezervă să aibă timpul necesar să se umfle”.

Vizualizări: 37

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social-media:

Citește și: