Comunitate

O frumoasă judecătoare a murit la 32 de ani

O judecătoare de doar 32 de ani, de la Judecătoria Gherla, a fost găsită moartă în casă. Consiliul Superior al Magistraturii a transmis joi, 14 septembrie, un mesaj de condoleanțe.
„Consiliul Superior al Magistraturii îşi exprimă profundul regret pentru încetarea fulgerătoare din viaţă a doamnei PAVEL ANDRADA-ȘTEFANA, judecător în cadrul Judecătoriei Gherla şi transmite sincere condoleanţe familiei îndoliate”, se arată în mesajul publicat pe site-ul CSM.


Judecătoarea a fost găsită miercuri, 13 septembrie, la Gherla, în propria locuință. Colegii ei s-au alertat pentru că nu a mai apărut la locul de muncă și au sunat la 112, pentru că aceasta nu răspundea la telefon.

  
 
„La data de 13 septembrie a.c., în jurul orei 12.15, Poliția municipiului Gherla a fost sesizată despre faptul că o femeie de 32 ani, nu mai răspunde la telefon. S-a pătruns în locuința cu sprijinul ISU Cluj, unde femeia a fost găsită decedată în locuință. Se efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzei decesului”, spun polițiștii clujeni.

 
 

Andrada Ştefana Pavel a fost numită în 2021 judecătoare la Gherla și era foarte apreciată pentru munca ei. Se pare că aceasta suferea de o boală gravă de plămâni.

Vizualizări: 209

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: