Comunitate

O mașină de servicii funerare a picat testul RAR. "Nici ultimul drum nu mai e sigur"

O mașină de la Servicii funerare din Vaslui a fost adusă la Registrul Auto Român pentru redobândirea certificatului de înmatriculare.

Sub caroserie, inspectorii au descoperit o improvizație făcută din spumă și carton, scrie într-o postare a RAR de pe Facebook:

"Colegii de la RAR Vaslui au avut o strângere de inimă când au văzut specificul vehiculului care a venit pentru redobândirea certificatului de înmatriculare, dar abia ceea ce au constatat sub caroserie i-a îngrozit.

Atragem atenția că repararea pragurilor cu spumă și carton nu face parte din metodele acceptate de normele legale în vigoare și nici nu poate oferi garanția că mașina este sigură pentru a fi condusă pe drumurile publice.

  

P.S. Nu o să ne convingeți că șoferul a trecut accidental peste un tub cu spumă, aflat într-o cutie de carton, iar vehiculul a fost respins."

Comentariile nu au lipsit: "Ce lume, nici pe ultimul drum nu te simți în siguranță", "La urma urmei, presta servicii mortale", "Oricum … este ultimul drum!", "Viața cui o pune în pericol? Pasagerii ei de obicei nu sunt asa pretențioși!".

Vizualizări: 88

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: