Stil de viață

O săptămână de râs la Cluj Napoca

Festivalului Internațional de Stand-Up Comedy va avea loc în perioada 5-11 noiembrie la Cluj Napoca. Va fi o săptămână de râs pe săturate.

Pe 5 noiembrie se dă startul săptămânii de comedie cu un maraton de stand-up comedy, cu Ioana State, Nicu Bendea, Unguru` Bulan, Bobi Dumitraș și Raul Gheba. Prețul biletelor este între 30 și 40 de lei.

Marți, 6 noiembrie, va fi un spectacol pus în scenă de Mihai Bendeac și trupa sa. Spectacolul de comedie „Bani din cer”, adus în premieră la Cluj Napoca, va dezvălui spectatorilor comicul situațiilor și ideea perfectă de farsă. Biletele costă între 80 și 120 lei.

Pe 7 noiembrie Teo, Vio și Costel oferă două spectacole, unul de la ora 19 și unul de la ora 21. Aici biletul costă de la 50 la 75 de lei.

Alexandru Banciu, Maria Popovici și Alexandru Minculescu vor oferi porții consistente de râs joi, 8 noiembrie, de la orele 19:00. Biletele costă 30-40 lei.

Vineri, 9 noiembrie, va fi un show de stand-up al unei noi generații de comedianți, din care fac parte Rux, Mane Voicu, Ionuț Rusu și Gabriel Gherghe. Și aici biletele costă 30-40 lei.

Sâmbătă, 10 noiembrie, de la ora 19:00, două nume consacrate ale comediei românești vor ridica sala în picioare. Radu Pietreanu de la Vacanța Mare și Doru Octavian Dumitru, maestrul comediei, vor urca împreună pe scenă. Tot sâmbătă, de la ora 21:00, va fi un show cu Alex Mocanu, Radu Isac și Andrei Ciobanu (autor al bestseller-ului "Suge-o Ramona").

Ultima zi de festival îi aduce în fața publicului pe Dan Ţuţu Oficial, Cosmin Natanticu și Dan Badea, aici biletele fiind între 50 și 60 de lei.

Vizualizări: 125

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Stil de viață:

Citește și: