Politică

Omul numărul 2 din PSD crede în câștigarea alegerilor prezidențiale

Preşedintele executiv al PSD, Paul Stănescu, a declarat, miercuri, într-o emisiune la Antena 3, că PSD va câştiga alegerile prezidenţiale, deși cei mai mulți analiști spun că victoria lui Klaus Iohannis este aproape sigură. „Pentru candidatul la Preşedinţie, să facem cu personalităţi din partid şi cu personalităţi din afara partidului care vor, îşi doresc lucrul ăsta, o să începem să facem studii sociologice cu toată lumea şi să vedem cine se clasează cel mai bine. Dar congresul va hotărî candidatul, nu sondajele, congres care va fi decis ca dată vineri, în CEx”, a spus Stănescu.

Omul numărul 2 din PSD nu a spus clar pe ce se bazează, dar spune că opoziția a câștigat europarlamentarele pe demonizarea lui Dragnea. „Noi am pierdut alegerile din cauza noastră. Opoziţia nu a venit cu nimic”, a mai afirmat el.
Paul Stănescu a susţinut că realizările guvernării au fost umbrite de „tema asta nenorocită a justiţiei”, despre care PSD a vorbit, dar „nu a făcut nimic”.

Stănescu a precizat că probabil se va face „o remaniere mai amplă”, după moţiunea de cenzură. În opinia acestuia, moţiunea de cenzură nu are şanse să treacă. El a mai spus că trebuie lăsaţi tinerii în fruntea partidului. 

Vizualizări: 149

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: