Eveniment

Pachete cu cocaină, găsite de un câine polițist din Mehedinți

Poliţiştii de frontieră şi inspectorii vamali de la PTF Porţile de Fier I au descoperit într-o mașină, cu ajutorul câinelui poliţist Nabapa, două pachete cu 425 grame de substanţă de culoare albă, susceptibilă a fi cocaină.

În data de 5.01.2019, în jurul orei 00.15, în Punctul de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I, judeţul Mehedinţi, s-au prezentat pentru a intra în ţară, doi cetăţeni români, în vârstă de 34 de ani şi 35 de ani, călătorind cu autoturismul marca BMW, înmatriculat în România.

În baza profilului de risc, echipa comună de control formată din poliţişti de frontieră şi lucrători vamali a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra autovehiculului şi persoanelor in cauză.

Astfel, cu ajutorul câinelui poliţist Nabapa au fost descoperite ascunse, în spaţii special amenajate în zona pedalelor şi în bordul autoturismului, două pachete cu substanţă pulverulentă de culoare albă, susceptibilă a fi cocaina, cu o masă totală de aproximativ 425 grame.

Substanţa va fi trimisă spre analiza la laboratorul de specialitate, iar în cauză se efectuează cercetări de către autorităţile competente, urmând a se lua măsurile legale ce se impun.

Vizualizări: 318

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: