Comunitate

Patru copii orfani după o anestezie

O femeie, de 41 de ani, mamă a patru copii, a murit la spitalul din Aiud, după o anestezie. Polițiștii au deschis un dosar penal in rem pentru ucidere din culpă.

Femeia s-a prezentat marţi la Urgenţă. Medicii i-au depistat o formaţiune tumorală în zona pelvisului. Joi, pentru că avea dureri în zona abdominală, a fost dusă de urgenţă în sala de operaţie.

 
„Intervenţia chirurgicală nu a mai avut loc pentru că, la scurt timp după anestezie şi intubaţie oro-traheală, pacienta a făcut stop cardio-respirator, care a răspuns manevrelor de resuscitare. Pacienta a fost transferată în secţia de Terapie Intensivă pentru îngrijiri suplimentare“, a declarat dr. Mircea Adrian Domșa, director medical la Spitalul Aiud. 


Domșa spune că la Terapie Intensivă femeia a suferit al doilea stop cardio-respirator. Femeia nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare. Medicii au fost nevoiţi să declare decesul. 

 
Primele date preliminare ale necropsiei nu au putut stabili o cauză exactă a morţii. Urmează sa se efectueze şi alte analize de laborator.

Polițiștii au deschis un dosar penal in rem pentru ucidere din culpă. Criminaliştii nu a primit până acum nicio sesizare de la rudele victimei. Femeia ar fi lăsat în urmă patru copii, pe care îi creştea singură, soţul său fiind plecat din ţară.

Vizualizări: 175

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: