Politică

Pensionat la 44 de ani. Iohannis i-a semnat decretul!

Președntele Klaus Iohannis a semnat vineri decretul prin care încetează raporturile de serviciu ale chestorului de Poliție Cătălin Ioniță. Ioniță fusese eliberat săptămâna trecută din funcția director general al Direcţiei Generale Anticorupţie pentru că ORNISS nu i-a prelungit avizul de acces la informații clasificate. Acesta are doar 44 de ani.

În 26 august, MAI anunţa că acesta a fost eliberat din funcţia de şef al Direcţiei Generale Anticorupţie, întrucât nu mai deţinea autorizaţia de acces la informaţii clasificate din partea Oficiului Registrul Naţional al Informaţiilor Secrete de Stat, necesară exercitării funcţiei.

Administraţia Prezidenţială a anunţat, vineri, că preşedintele Klaus Iohannis a semnat ”decretul privind încetarea raporturilor de serviciu ale domnului chestor principal de poliţie Ioniţă Alexandru-Cătălin din Ministerul Afacerilor Interne”, potrivit News.ro

”Directorul general al Direcţiei Generale Anticorupţie a fost eliberat din funcţie, întrucât nu mai deţine autorizaţia de acces la informaţii clasificate din partea Oficiului Registrul Naţional al Informaţiilor Secrete de Stat, necesară exercitării funcţiei. În prezent, ofiţerul este pus la dispoziţia Ministerului Afacerilor Interne în vederea stabilirii altor atribuţii profesionale”, anunţa atunci MAI.

Vizualizări: 287

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: