Justiție

Percheziții la sediul ziarului Bună Ziua Iași

Sediul ziarului Bună Ziua Iași a fost percheziționat de mascați luni seară, timp de mai multe ore, transmite Ziarul de Iași. Potrivit surselor G4Media.ro, în dosar se fac cercetări pentru acuzații de pornografie infantilă după ce ziarul ar fi distribuit în mediul online un filmuleț în care apărea o minoră agresată sexual. Procurorii și polițiștii au făcut 4 percheziții.


Conform Ziarului de Iași, mascații de la Serviciul de Acțiuni Speciale Iași au început să percheziționeze birourile din sediul BZI din Piața Unirii înainte de ora 20. Sursa citată mai precizează că patronii ziarului, Claudiu și Ghiocel Asimionesei, au stat afară, în parcare, alături de un alt echipaj de mascați.

Reamintim că patronul publicației Bună Ziua Iași (BZI), Claudiu Asimionesei, a fost reținut în luna aprilie în urma audierilor de la DIICOT în cazul vânzării apartamentelor din imobilul de pe Sărărie ridicat pe un teren concesionat în mod fraudulos de Primărie. Printre reținuți se număra și fostul arhitect al municipiului Iași, Alexandru Mustiață.

Vizualizări: 127

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: