Eveniment

Pescarii dispăruți, găsiți decedați

Cei doi pescari dispăruţi pe Dunăre, în dreptul localităţii Suhaia, de marţi seara şi căutaţi începând de miercuri dimineaţa au fost găsiţi decedaţi într-o zonă cu vegetaţie, după ce barca în care erau s-a răsturnat, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Teleorman.

"În jurul orei 12,00, cele două persoane au fost găsite de scafandri la circa 30 de metri de locul unde s-au răsturnat cu barca, în vegetaţia din acel loc. Acestea au fost aduse la mal, unde personalul SAJ (Serviciului de Ambulanţă Judeţean - n.r.) a constatat decesul. Cazul a rămas în atenţia autorităţilor competente pentru a stabili cu exactitate împrejurările producerii evenimentului", au precizat reprezentanţii ISU Teleorman.

Un al treilea pescar s-a salvat marţi seara şi a dat alarma. Reprezentanţii ISU Teleorman şi Giurgiu s-au deplasat miercuri dimineaţa la faţa locului cu autospeciale, o barcă de salvare şi scafandri.

Într-o informare de presă, ISU Teleorman a precizat că, din cauza întunericului, nu au putut fi organizate activităţi de căutare în cursul nopţii.

Vizualizări: 119

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: