Politică

PNL nu va participa la votul de învestitură al Guvernului Orban ll

De frică ca va trece prin Parlament Guvernul Orban ll cu voturile PSD liberalii și-ai luat masuri de precauție pentru o cădere sigură și le-a interzis parlamentarilor lor să voteze.Vicepremierul Raluca Turcan a anunţat că PNL nu va vota împotriva Guvernul Orban II, ci nu va participa la vot. "Nu dorim să intrăm în cei 233 care trebuie strânşi pentru a învesti acest Guvern tocmai pentru că am declarat, cât se poate de sincer, nu putem ajunge altfel la alegerile anticipate”, a spus Turcan.



"În momentul în care am decis să intrăm în procedura de alegeri anticipate, Guvernul propus trebuie să fie respins de două ori în Parlament. Aşadar, votul pe care ni-l dorim în Parlament este acela de respingere a actualului Guvern, în condiţiile în care în acest moment ţara este guvernată, noi fiind în continuare miniştri interimari. Evident că momentul din Parlament dorim să îl folosim ca un moment de bilanţ în primul rând şi de prezentare a priorităţilor pe care le putem urmări şi atinge şi pe termen scurt şi pe termen mediu”, a mai declarat Raluca Turcan.
 
Premierul Ludovic Orban a transmis joi miniştrilor că nu trebuie să le pese de votul efectiv din comisiile parlamentare, de săptămâna viitoare, spunându-le acestora să trebuie să fie mândri de ceea ce au făcut în cele trei luni de guvernare.

El a mai afirmat că trebuie puşi la punct “obraznicii” care au “făcut praf bugetul” sau au distrus imaginea României şi care acum încearcă să le dea lecţii. ”Nu ne judecă pe noi parlamentarii născuţi din pixul lui Dragnea”, a afirmat premierul.Si iată că ceea ce teoretic este dorința fiecărui partid,de ași trece propriul Guvern prin Parlamnent, la liberali e invers!

Vizualizări: 180

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: