Administrație

Pod rutier, închis pentru șase luni

Circulaţia pe DN5, peste râul Argeş, la Adunaţii Copăceni, judeţul Giurgiu, se închide pentru şase luni, începând de joi, de la ora 11.00, pentru lucrări de reparaţii.

”Timp de 6 luni, circulaţia se va desfăşura pe podul provizoriu situat la km 19+096. Pe acest pod provizoriu, în lungime de 1,1 km, situat pe ruta care face legătura între Bucureşti şi Giurgiu, se va circula pe 1 bandă pe sens cu o viteză de 30km/h”, a anunţat Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere. 

Lucrările vor fi efectuate de Antreprenorul Eurocogen Filiala Aninoasa SRL şi vor consta în: demolarea plăcii de beton existente degradate în totalitate şi montarea unor dale prefabricate din beton armat; precomprimarea plăcilor prefabricate cu cabluri de oţel; executarea hidroizolaţie; sablarea, curăţarea şi protecţia anticorozivă a suprafeţelor metalice; înlocuire parapet metalic pietonal;  structură rutieră nouă; amenajare trotuare; montare parapet metalic direcţional de tip foarte greu şi înlocuirea dispozitivelor de acoperire a rosturilor de dilataţie etc.

Valoarea estimată a lucrărilor de reabilitare a Podului peste Râul Argeş pe DN 5 este de 8.931.504,76  lei fără TVA, a precizat Compania. 

Traficul rutier pe podul de la Adunaţii Copăceni seva închide joi, la ora 11.00. 

Vizualizări: 205

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: