Politică

Ponta: Ar însemna că se bagă şi UE în faliment

Deputatul Victor Ponta își ironizează din nou foștii colegi din PSD, despre care spune că nu vor fi în stare să facă bugetul Uniunii Europene, câtă vreme încă nu l-au adoptat pe cel al României. "Noi nu suntem în stare să ne facem bugetul nostru, dar spunem că vom fi în stare să facem bugetul Uniunii Europene. Ferească Dumnezeu să-l facă cu adevărat domnul Vâlcov, cu Teodorovici şi cu noua şefă ANAF, pentru că ar însemna că se bagă şi UE în faliment. Este o mare oportunitate pe care o pierdem (...)", a spus liderul Pro România.

Fostul premier a spus că toate taxele pe care le-au anunţat guvernanţii în decembrie 2018 sunt "aberaţii". "Şi firmele de telecomunicaţii şi cele de energie şi băncile nu vor pleca din România, dar vor transfera acele costuri către populaţie prin facturi, credite, ceea ce plăteşte fiecare companie (...) Încă o revoluţie fiscală este un genocid fiscal în care mai mult vom pierde în final", a susţinut Victor Ponta.

Românii vor o ţară care să profite de faptul că asigură preşedinţia semestrială a Consiliului UE, a mai spus fostul prim-ministru. 

Vizualizări: 139

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: