Politică

Ponta: Dragnea are o boală gravă, prelungită

Fostul președinte al PSD, Victor Ponta, crede că Liviu Dragnea se teme să dea ochii cu oamenii, de asta evită aparițiile publice. Întrebat cum vede anunţul făcut de Liviu Dragnea, că nu îi permite medicul să stea în frig, de Ziua Naţională, Ponta a afirmat: "Nici duminica trecută, la sfinţirea Catedralei, nu i-a permis. Nu ştiu, nici de Sfânta Maria, pe 15 august, nici de Ziua Armatei, 25 octombrie. Are o boală gravă, prelungită şi care ne afectează pe noi toţi, din păcate".

Întrebat unde va merge de 1 Decembrie, el a răspuns: "Păi, la Alba Iulia, la Târgu-Jiu. Eu, după cum aţi văzut, şi cu ocazia sfinţirii Catedralei, şi cu alte evenimente publice, am un lucru de care sunt foarte fericit - pot să ies în public, pot să merg să salut oameni, nu m-a huiduit nimeni, nu mi-e teamă, nu cred că există oameni care să vadă în mine şi în Pro România sursa problemelor actuale".

Preşedintele Pro România, deputatul Victor Ponta, a declarat, vineri la Târgu Jiu că, în anul Centenarului Marii Uniri, românii sunt "cei mai dezbinaţi din ultimii 100 de ani".

Vizualizări: 252

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: