Politică

Ponta îl face pe Dragnea... găinaț

Reacție extrem de dură a lui Victor Ponta, după ce președintele PSD Liviu Dragnea a spus despre Pro România că este un partid de securiști. "Liviu Dragnea uraste PRO Romania si pe mine pentru ca de noi ii este frica/ pentru ca spre deosebire de alti oameni nu ne poate cumpara sau speria/ pentru ca fata de Orban sau USR noi stim si vrem sa facem Opozitie/ pentru ca oamenii seriosi si de buna credinta scarbiti de ticalosia si paranoia lui vor veni la PRO Romania/ pentru ca gasca lui de pedisti si peremisti resapati sunt detestati de popor/ pentru ca in sondajele de opinie el este cat un gainat fata de Firea, Iohannis, Tariceanu sau Ponta si asta nu poate sa schimbe/ pentru ca orice ordonanta de amnistie si gratiere adopta acum el va ajunge la inchisoare pentru vanzarea averii tarii prin Fondul Suveran si pentru ca indatoreaza tara cu zeci de miliarde de euro", a scris Ponta pe facebook.

Mai mult, Ponta l-a numit pe Dragnea valetul lui Băsescu și Hitler din Teleorman. "Spuneam in anii 2010-2015 ca atunci cand ma injura Basescu inseamna ca fac lucruri bune/ cand ma injura Dragnea, valetul lui Basescu, e si mai bine! Discursul de Hitler din Teleorman nu ne sperie - doar ne intareste dorinta de a lupta cu acest imdivid si gasca lui de infractori", arată Ponta pe pagina oficială.

Reația lui Ponta vine după ce Dragnea a spus la Consiliul Național al PSD: "Am fost tradati de unii pe care i-am crezut colegi, camarazi cu noi, unii se inghesuie la un partid securist, facut de securisti pentru securisti".

Vizualizări: 418

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: