Sport

Porumboiu, „Ce vină au jucătorii? Huliganii trebuiau evacuați!”

Adrian Porumboiu a avut o reacție vehementă în scandalul de xenofobie de la Sfântu Gheorghe: „Ce vină au jucătorii să piardă cu 3-0? Huliganii trebuiau evacuați!”

Adrian Porumboiu, fostul patron al formației FC Vaslui, a avut o reacție vehementă în scandalul de xenofobie de la meciul Sepsi OSK – FC U Craiova.

Adrian Porumboiu a vorbit scandalul de la Sfântu Gheorghe și este de părere că arbitrul ar fi trebuit ca să lase meciul să continue și suporterii din Bănie să fie evacuați de pe arena lui Sepsi OSK. „Dacă ținem cont de faptul că au trecut atâția ani de manifestări rasiale care nu au ce căuta în orice lume, mai ales a sportului, pare o decizie corectă. Numai că arbitrul trebuie să facă tot ce este posibil ca jocul să se dispute. Pentru că de fapt și de drept jucătorii din teren nu au niciun fel de vină în comportamentul unor așa-ziși spectatori.  Cred că puțin s-a pripit Chivuelete la a doua decizie când n-a mai stat, a fost imediat cu pistolul la tâmpla jocului și a tras. Luând-o strict după regulament are dreptate și nu poți să spui că nu are acoperire, dar cred că în momentul în care a dat pentru prima dată întreruperea jocului pentru 10 minute trebuia să discute cu organizatorii și să se ajungă la evacuarea suporterilor.  Luau împreună hotărârea, arbitrul cu observatorul, îi evacuai și jocul se desfășura. Nu mai e competiție. Așa aduci 50 de inși de nu știu unde, îi infiltrezi într-o anumită galerie și acolo se știu și disputele pe care le are omul ăsta, Mititelu, care nu are nicio vină decât că este nebun. Și să dai acum 3-0, să piardă echipa…”, a declarat Adrian Porumboiu, conform Fanatik.ro.

Partida dintre Sepsi OSK – FC U Craiova din etapa 23 a fost oprită definitiv de arbitrul Adrian Chivulete, după ce suporterii formației din Bănie au scandat împotriva ungurilor pe stadionul din Sfântu Gheorghe.

Vizualizări: 168

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: