Administrație

Postul de director executiv al Serviciului Public Comunitar Judetean de Evidentã a Persoanelor (SPCJEP) Vaslui a fost scos la concurs

Postul de director executiv al Serviciului Public Comunitar Judetean de Evidentã a Persoanelor (SPCJEP) Vaslui a fost scos la concurs pentru a doua oarã în acest an. Persoanele interesate îsi pot depune dosarele pânã pe 9 noiembrie, la sediul Consiliului Judetean Vaslui. Proba scrisã este programatã pe 19 noiembrie, urmând ca în termen de cinci zile sã aibã loc si interviul. La precedentul concurs, s-au înscris Andreea-Oana Cepoi, fata fostei primãrite de la Albesti si fost director al Institutiei Prefectului Vaslui, si Alina-Cristina Florea, consilier asistent responsabil cu informarea cetãtenilor în cadrul SPCJEP. În timp ce prima candidatã nu a reusit sã obtinã minimul de puncte necesare ocupãrii unui post de conducere (70 pct.), cea de-a doua nu s-a mai prezentat la examen.

Serviciul Public Comunitar Judetean de Evidentã a Persoanelor Vaslui a rãmas fãrã director în 2016, când Dorina Rãdãsanu a iesit la pensie. În locul sãu a fost numit director interimar inspectorul Iulian Vieru, al cãrui mandat a fost prelungit din sase în sase luni. Candidatii care doresc sã se înscrie la acest examen trebuie sã aibã studii superioare de lungã duratã absolvite cu diplomã de licentã sau echivalentã, studii universitare de master în domeniul administratiei publice, management sau în specialitatea studiilor necesare ocupãrii functiei publice, precum si vechime în specialitatea studiilor: peste sapte ani. 

Vizualizări: 730

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: