Social-media

Predicții sinistre

Un băiat indian care a prevestit pandemia de coronavirus anunţă că omenirea se va confrunta cu o nouă tragedie.  
Abhigya Anand are 14 ani care a uimit întreaga lume după ce, în anul 2019, a prevestit pandemia de COVID-19. Băiatul este astrolog şi este cel mai tânăr absolvent al filosofiei hindusă cunoscută sub numele de Vastu Shastra.

Într-un videoclip postat în mediul online, Abhigya Anand anunţa că ”o boală se va răspândi în întreaga lume, din noiembrie 2019 până în aprilie 2020 şi China va fi o ţară foarte afectată”. În plus, acesta a completat că virusul va dispărea de tot pe 5 septembrie 2020, după ce va începea să scadă în intensitate din data de 31 martie

Până acum, previziunile lui Abhigya Anand s-au adeverit şi în lume sunt tot mai puţine cazuri de infectare.

Abhigya Anand a spus că prezicerea lui este de natură astrologică, o conjuncţie între planetele Jupiter şi Saturn. De exemplu, se spune că ciuma care a pus stăpânire pe Europe în secolului XIV a fost provocată de o conjuncţie între Jupiter, Saturn şi Platon.

Acum, Abhigya Anand a venit cu o nouă predicție. Băiatul susține că omenirea va scăpa de pandemia de coronavirus, dar nu va avea prea mult timp la dispoziţie să-şi recapete suflul, pentru că în perioada decembrie 2020 - martie 2021 va avea loc o nouă conjuncţie între Saturn şi Jupiter, ceea ce pentru lume înseamnă o nouă tragedie.

Vizualizări: 229

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social-media:

Citește și: