Politică

Președintele PMP,Eugen Tomac cere declanșarea stării de urgență

Președintele PMP, Eugen Tomac, a propus, marți, declararea stării de urgență din cauza numărului tot mai mare de persoane depistate pozitiv la testele pentru coronavirus.
 
 
 
„Cred că, începând de astăzi, toată clasa politică trebuie să aibă un singur obiectiv: să-i apărăm pe cetățeni de acest virus nimicitor care a paralizat state întregi și a curmat viața a mii de oameni. Pentru că apar zi de zi noi cazuri de persoane testate pozitiv cu Covid-19, consider că măsurile luate până în prezent sunt utile, dar nu suficiente. De aceea, recomand să luam măsuri ferme care vor ajuta la evitarea unui dezastru, așa cum este el definit în lege. Nu trebuie să așteptăm să moară români pentru a lua măsuri mai drastice, nu trebuie să apară sute de români testați pozitiv pentru a închide orașe sau pentru a băga în carantină județe întregi", a scris liderul PMP pe Facebook.

„Trebuie să declarăm stare de urgență și să dăm țării un Guvern stabil în această săptămână pentru a gestiona cât mai eficient aceasta situație nefericită în care ne aflăm. Nu îmi doresc să politizăm subiectul coronavirus, dar cred că, înainte de anticipate, de majorități în Parlament, de alegeri locale și multe altele, cel mai important este să facem ce trebuie pentru a salva vieți", a mai scris Eugen Tomac.

Vizualizări: 108

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: