Social-media

Prezentatoarea TV Ksenia Sobciak a fugit din Rusia

Prezentatoarea TV și bloggerul rus Ksenia Sobciak a părăsit Rusia, în noaptea de marți spre miercuri, şi a intrat în Lituania prin teritoriul Republicii Belarus, au anunţat surse din cadrul organelor de ordine, anunță Tass, potrivit Rador.


"Sobciak a părăsit Moscova marţi, noaptea târziu. Concomitent, ea a cumpărat bilete de avion prin internet către Dubai, iar astăzi în Turcia. A făcut asta pentru a-i deruta pe agenți. Dar până la urmă s-a dus în Lituania prin Republica Belarus" - au precizat sursele citate. Potrivit informaţiilor, agenţii aveau asupra lor decizia anchetatorului de reținere a Kseniei Sobciak, dar aceasta a reușit să scape.

Anterior, au fosta anunţate percheziții la locuinţa de la ţară a Kseniei Sobciak, aflată în regiunea Moscovei, în dosarul deschis împotriva directorului său comercial, Kirill Suhanov.

Reprezentanţii organelor de ordine au raportat că, miercuri, anchetatorul Direcției Generale a Ministerului Afacerilor Interne din Moscova se va adresa Tribunalului Tver din capitala rusă cu cererea de alegere a măsurii preventive în cazul acestuia.

Vizualizări: 72

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social-media:

Citește și: