Externe

Primarita Firea l-a lasat cu ochii in soare pe Ion Ceban, primarul Chisinaului

Primarul socialist al Chisinaului, Ion Ceban, s-a aflat joi, in vizita la Bucuresti, la invitatia ediului general Gabriela Firea, cu care insa nu s-a intalnit.

El a avut intrevederi cu viceprimarul Aurelian Badulescu si cu primarii sectoarelor 1 si 6 ale Capitalei, conform postarilor de pe pagina sa de Facebook.

Ceban spune ca s-a intalnit mai intai cu Daniel Tudorache, primarul Sectorului 1, apoi cu Gabriel Mutu, primarul Sectorului 6, si cu viceprimarul Capitalei Aurelian Badulescu.

El prezinta si scrisoarea prin care Gabriela Firea l-a felicitat pentru alegerea in functie si l-a invitat la Bucuresti, precizand ca nu a avut programata o intrevedere cu primarul Capitalei.

"Am fost sau nu invitat la Bucuresti? Public scrisoarea si vreau sa declar urmatoarele: pentru astazi nu a fost preconizata o intrevedere cu primarul general de Bucuresti, Gabriela Firea. Ne propunem sa revenim la Bucuresti in perioada imediat urmatoare, unde ne preconizam sa organizam si o Serata a Chisinaului la Bucuresti", noteaza primarul Chisinaului.

El are mai multe postari referitoare la discutiile purtate la Bucuresti.

"Astazi, am avut mai multe intrevederi bune in Capitala Romaniei. Ultima si cea de-a treia intalnire a fost cu viceprimarul general de Bucuresti, Aurelian Badulescu. Am multumit pentru deschidere si aprecierea oficialilor, dar si pentru multiplele proiecte implementate de Romania in Republica Moldova, incepand cu reparatia gradinitelor dar si altele in diverse domenii. Am reiterat disponibilitatea de a colabora si am primit si un raspuns pozitiv in acest sens.-a afirmat Ceban.Pina la urma cineva trebuie sa-i spuna lui Ceban ca o scrisoare de curtoazie nu este suficienta pentru a pretinde cuiva sa te astepte in pragul primariei.Pentru o primire oficiala ar mai fi fost nevoie de ceva demersuri.Altfel te trezesti turist in Bucuresti

Vizualizări: 226

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Externe:

Citește și: