Eveniment

Primarul din Sacoșu Turcesc, județul Timiș, a fost depistat pozitiv

Primarul comunei Sacoşu Turcesc din judeţul Timiş, Gabriel Koller, a fost internat la Spitalul de Boli Infecţioase ”Victor Babeş” din Timisoara, după ce a fost depistat pozitiv cu coronavirus, la fel şi soţia sa, cumnata şi mama edilului.

 
O parte din familia primarului comunei Sacoşu Turcesc din judeţul Timiş a fost depistată cu coronavirus, după ce două angajate din primărie au fost şi ele infectate în urmă cu câteva zile. Atunci imediat s-a luat măsura închiderii primăriei şi izolarea la domiciliu a tuturor angajaţilor. De asemenea, s-au luat măsuri de restricţionare a circulaţiei rutiere în localitate, iar Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a solicitat intrarea în carantină a localităţii, lucru care nu s-a întâmplat deocamdată.
 
"Eu, soţia, mama şi cumnata suntem pozitivi, restul familiei sunt negativi. De astăzi suntem internaţi la Spitalul de Boli Infecţioase din Timişoara. Eu am avut tangenţă cu cele două angajate din primărie care au fost primele depistate. Din fericire, nu am febră, dureri, nimic. Toţi suntem bine, am emoţii pentru mama care are 71 de ani. Deocamdată ea este bine, doar cu moralul la pământ pentru că mai are şi alte boli cronice. Acum 10 minute ne-am internat, dar trecem şi peste asta. Când eram tânăr am făcut fotbal, aşa că mă gândesc că sunt într-un canonament", a declarat primarul Gabriel Koller, pentru News.ro.
 

Vizualizări: 78

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: