Politică

Primarul "Savarină" de la Tismana s-a dedulcit la prăjitura liberalilor

In urma cu o luna si jumatate, o postare pe Facebook a PSD Tismana devenea virala in toata tara. PSD Tismana acuza Guvernul PNL ca a dublat pretul savarinelor. Astazi, primarul PSD al orasului Tismana este la PNL si va candida din partea acestui partid pentru un nou mandat.

„Traim mai rau decat in timpul guvernarii PSD”, scrie PSD Tismana, postand o imagine in care se afirma că „o savarina costa 6 lei in guvernarea PNL”.

 
Primarul PSD din Tismana, Marian Slivilescu, a ales insa sa treaca la PNL si va candida pe lista liberalilor pentru un nou mandat.

„Am avut discutii cu echipa PNL de la Tismana si suntem in pragul de a ne forma o echipa. Nu numai din consilierii PNL, ci si de la alte partide, oameni care doresc sa contribuie in continuare la rezolvarea unor probleme ale comunitatii. Lista de consilieri a fost una din temele discutiilor pe care le-am avut cu PNL, de a pune pe lista doar oameni cu realizari, tineri si cu atitudine constructiva”, a declarat Slivilescu pentru Gorjeanul.

Ma bag in lupta pentru ca eu cred ca sansele pe care le am sunt reale. Si sunt mai mari de 50%”, a adaugat Marian Slivilescu.

Vizualizări: 413

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: