Stil de viață

Primii câștigători ai festivalului concurs Florin Bogardo

Prima ediţie a Festivalului-concurs "Florin Bogardo" şi-a desemnat, duminică seară, câştigătorii. Timp de trei zile, în perioada 23-25 noiembrie 2018, Teatrul "Constantin Tănase" a fost gazda primei ediţii a acestui festival, în care 20 de finalişti au intrat în concurs interpretând, obligatoriu, o melodie din creaţia compozitorului Florin Bogardo.

Între tinerii premiaţi se numără Octavian Theodor Andrei (14 ani) din Bucureşti, Daria Elena Cojocaru (15 ani) din Craiova, Miruna Diaconescu (19 ani) din Ploieşti, Dănuţ Kozak (20 de ani) din Braşov, Maria Lorena Muntenaş (26 de ani) din Focşani.

Referindu-se la această primă ediţie a Festivalului "Florin Bogardo", artista Stela Enache, soţia regretatului compozitor, a spus: "Mi-am propus că nu voi lăsa ca numele său să teacă în neant şi am făcut un ideal din promovarea lui, din perpetuarea acestei minunate creaţii, pline de frumos, de bun, de sensibil. (...) Cred cu ardoare că acest festival va continua să-i plaseze muzica acolo unde îi este locul - în fruntea emoţiilor din muzică".

Vizualizări: 122

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Stil de viață:

Citește și: