Politică

PSD anunță că boicotează postul Realitatea Plus

Partidul Social Democrat a anunțat, marți, că a decis să nu mai onoreze invitațiile adresate comunicatorilor săi la emisiunile postului de televiziune Realitatea Plus. Conducerea PSD acuză postul de televiziune că l-a atacat „nedemn” și „nejustificat” pe prim-vicepreședintele Sorin Grindeanu. „Nu putem asista impasibili atunci când un coleg de-al nostru, oricare ar fi el, este linșat public în mod total nejustificat”, transmite PSD.

„În urma atacurilor nedemne și nejustificate având ca singură țintă persoana prim-vicepreședintelui PSD Sorin Grindeanu, Partidul Social Democrat a decis marți, 16 ianuarie 2024, să nu mai onoreze nicio invitație adresată comunicatorilor săi de a participa la emisiunile postului de televiziune Realitatea Plus. Prim-vicepreședintele PSD Sorin Grindeanu este cel mai eficient ministru al Transporturilor din istoria post-decembristă a României și se bucură de întreaga susținere a Partidului Social Democrat. Nu putem asista impasibili atunci când un coleg de-al nostru, oricare ar fi el, este linșat public în mod total nejustificat”, se arată în comunicatul PSD transmis postului de televiziune.

 

Sorin Grindeanu a fost ținta unor critici dure, ultima oară luni seară în emisiunea „Culisele statului paralel”, moderată la Realitatea PLUS de Anca Alșexandrescu, fostă consilieră a lui Liviu Dragnea. Criticile erau în contextul protestelor transportatorilor și fermierilor.

Anca Alexandrescu anunțase și că președintele PSD, premierul Marcel Ciolacu, va veni la emisiune miercuri.
 
 

Vizualizări: 128

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: