Social-media

„Puterea din umbră” a depășit în trending toți maneliștii

Ultima investigaţie a celor de la Recorder este pe primul loc în trending după doar două zile de la apariție depșind manelele lui Iuly Neamţu sau Ţancă Uraganu, dar şi noua piesă Shakira.

O investigaţie jurnalistică ocupă primul loc în trending pe youtube după doar două zile de la apariție, a anunțat paginademedia.ro. Ultimul material Recorder - investigaţia Puterea din umbră - a urcat pe prima poziţie pe platforma video. Lansată în urmă cu două zile, ancheta semnată de Andreea Pocotilă, Cristi Delcea şi Mihai Voinea se apropie de un milion de vizualizări. În trending, vineri, 13 ianuarie, s-a situat peste manele, muzică lăutărească sau piese pop cu Andia şi Shakira.

Din prezentarea investigaţiei, se poate afla despre ce este vorba în „Puterea din umbră”: „Imaginaţi-vă că un ofiţer de poliţie este anunţat, peste noapte, că nu mai are dreptul să-şi desfăşoare activitatea. I se comunică doar atât: aviz negativ pentru acces la informaţii clasificate. Ofiţerul nu are dreptul să ştie de ce i s-a încheiat cariera. Nu i se spune cu ce a greşit şi, prin urmare, nu are nici posibilitatea să se apere. Întreabă la sindicate, se consultă cu un avocat. I se spune să accepte decizia: Nu te poţi pune cu ei. Sunt mult prea puternici! Acesta nu e un scenariu de film şi nici măcar un caz izolat. Este un mod de operare şi un mesaj de forţă care circulă prin cele mai importante instituţii ale statului român: ei sunt în stare de orice şi nu trebuie să dea socoteală nimănui. Pentru că şi-au croit legi care le permit să facă asta….”.

Materialul prezentat de Recorder, o anchetă a cărei documentare s-a întins pe o perioadă de şapte luni, era pe locul 1 în topul din trending de vineri:

1. Recorder - Puterea din umbră (875.000 de vizionări în două zile)

2. Iuly Neamţu - Lalelele din Olanda - Manele Caviar (3,4 miioane de vizionări în două săptămâni)

3. Georgiana Lobonţ & Lavinia Mariş - Banii din întreaga lume (675.000 de vizionări în şapte zile)

4. Andia - Intenţionat (157.000 de vizionări într-o zi) 

5. Shakira - BZRP Music Sessions (67 de milioane de vizionări într-o zi)

6. Luis Gabriel - Seviyorum (504.000 de vizionări într-o săptămână)

7. Live Podcast cu Gojira - Ian, Azteca, Nane, Amuly, Rava (1,2 milioane de vizionări în două săptămâni)

8. LeLe - Băutura mă omoară (405.000 vizionări)

9. La muncă, cu Selly - Angajat la Starbucks (322.000 de vizionări în trei zile)

10. Betty Salam, Tzancă Uraganu, Florin Salam, Costi - Djeali Djele (1,9 milioane de vizualizări în două săptămâni)

Vizualizări: 107

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social-media:

Citește și: