Social-media

Radu Mazare are o afacere de 300 000 de euro în Madagascar

Radu Mazăre se ocupă de afaceri în Madagascar, unde a fugit în anul 2017,  când era cercetat de procurori pentru abuz în serviciu şi trafic de influenţă.

Fostul primar din Constanţa, Radu Mazăre, se afla sub control judiciar din 2016, fiind cercetat pentru de abuz în serviciu, trafic de influenţă dar în timpul procesului , în decembrie 2017,  a fugit în Madagascar.  El a cerut azil politic acolo, fiindcă Madagascar n-are tratat de extrădare semnat cu România.

Radu Mazăre a fost implicat în mai multe dosare, de-a lungul anilor. Încă din 2012, pe când era primar al Constanţei, Mazăre şi-a deschis o afacere în Madagascar şi când a plecat definitiv acolo se ocupă doar de această afacere hotelieră.

Mazăre are acolo un resort cu 16 bungalowuri, toate cu vedere spectaculoasă la Oceanul Indian. Cei aproape 300.000 de euro pentru ridicarea complexului au fost asiguraţi de un investitor. Terenul de două hectare a fost luat în concesiune pe 99 de ani, pentru că, potrivit legilor malgaşe, niciun străin nu are voie să deţină proprietăţi acolo.

Vizualizări: 138

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social-media:

Citește și: