Declarația zilei

Rareş Bogdan: Am avut discuții cu partidul în care aș intra dacă aș face pasul spre politică... nu am plecat nicăieri și nici nu am fost concediat

Jurnalistul Realitatea Tv, Rareș Bogdan, a comentat zvonurile care îl dau cap de listă din partea PNL la alegerile europarlamentare. "Văd că unii se grăbesc să mă dea plecat de la Realitatea Tv. Să se liniștească, nu am plecat nicăieri și nici nu am fost concediat.

Am avut discuții cu partidul în care aș intra dacă aș face pasul spre politică. Deși sunt admiratorul tinerilor excepționali din USR pe care i-am avut adesea invitați, deși descopăr în PLUS oameni onești, dornici să redea țara celor care o clădesc, sunt sentimental, mă leagă multe de istoria PNL, şi de imaginea politicienilor majori care au modernizat România.  Deocamdată atât, nimic altceva.

Mai mult, îi stiu personal pe multi dintre primarii liberali care au schimbat şi occidentalizat oraşele pe care le conduc. Însa repet, NU am luat o decizie. Azi sunt strict jurnalist. Să nu speculăm altceva până nu este cazul şi dacă va fi cazul", a fost mesajul lui Rareș Bogdan.

Vizualizări: 573

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Declarația zilei:

Citește și: