Politică

Rares Bogdan, atac dur la Nicusor Dan

Prim-vicepresedintele PNL, Rares Bogdan, l-a avertizat marti, 4 mai, pe primarul general Nicusor Dan ca "nu mai e singur pe teren", cerandu-i sa se consulte cu PNL si USR PLUS pentru a pune capat scandalului din jurul adoptarii bugetului Primariei Capitalei. In plus, acesta i-a amintit lui Nicusor Dan ca a castigat alegerile in Capitala "datorita celor trei forte din jurul sau".

"Nicusor trebuie sa invete putin. Si eu avut probleme venind din zona media (...) Nicusor Dan trebuie sa invete ca nu mai e singur pe teren. A castigat datorita celor trei forte din jurul sau si trebuie sa invete sa comunice", a declarat Rares Bogdan, la Digi24.

"Trebuie sa se consulte: Nu e un loc al orgoliilor. Altfel, bucurestenii oricata rabdare ar avea, la un moment dat si-o vor pierde si vor face comparatii. In acelasi timp nu trebuie vazuta vina in privinta celor care au blocat adoptarea bugetului. Dialogul si jocul in echipa va rezolva aceasta problema", a afirmat europarlamentarul liberal.

In schimb, Rares Bogdan considera ca probleme aprobarii bugetului sunt mai "complicate" la Iasi, pentru ca acolo razboiul dintre PNL si USR a atins cote alarmante". "La Iasi e infinit mai grea situatia. La un moment dat, daca lucrurile nu poate fi transata acolo, o vom duce noi, PNL, in urmatorul birou national. In coalitie suntem oameni rationali", a afirmat Rares Bogdan.

Edilul Capitalei Nicusor Dan a fost criticat in ultimele zile mai intens de catre formatiunea care l-a ajutat sa ajunga primar, USR-PLUS, decat PSD. Marul discordiei este bugetul Bucurestiului, care miercuri, 28 aprilie, a picat dupa ce aproape toti consilierii USR-PLUS s-au abtinut de la vot.

Pe langa valul de critici ale consilierilor USR-PLUS condus de catre Horia Tomescu, inlocuitorul lui Vlad Voiculescu in functia de viceprimar, Nicusor Dan a fost atacat si de lideri cu greutate.

Vizualizări: 126

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: