Eveniment

Regele Thailandei s-a izolat în harem, în Germania

Regele Thailandei stă izolat departe de ţara sa, într-un hotel din Bavaria. În suita sa, douăzeci de concubine, tinere ale căror condiţii de viaţă ar fi deosebit de grele. Droguri, presiuni psihologice şi schimbări de identitate impuse
  
Mai exact, suveranul, al cărui nume complet este Maha Vajiralongkorn, stă la Grand Hotel Sonnenbichl, un hotel de patru stele din oraşul bavarez Garmisch-Partenkirchen. Se pare că a abandonat Thailanda, aflată în plină luptă cu Covid-19 (aproape 2.000 de cazuri confirmate).

Deşi toate celelalte hoteluri au fost forţate să-şi oprească activităţile, Grand Hotel Sonnenbichl a primit o derogare pentru a găzdui întreaga delegaţie a suveranului. O delegaţie specială, deoarece ar include nu mai puţin de douăzeci de concubine şi o duzină de servitori. Andrew MacGregor Marshall, un jurnalist britanic de investigaţii din Australia, ridică parţial vălul de pe ceea ce s-ar întâmpla cu adevărat la etajul al patrulea al acestui hotel. Revelaţiile sunt înfricoşătoare.
 
Potrivit surselor reporterului, unele femei sunt drogate, plasate la cheremul regelui Thailandei, într-o cameră numită “camera plăcerii”. Haremul e chiar mai sofisticat: amantele suveranului ar fi sub o presiune psihologică similară cu cea a membrilor unei secte. Pentru a forma acest serai uman, Rama X, obsedat de femei, ar alege, în esenţă, fete tinere, notează reporterul. Acestea din urmă s-au înrolat în armată în speranţa de a fi observate de suveran, iar unele ar fi chiar încurajate de familiile lor, care visează să câştige mulţi bani. Odată reperate, aceste femei tinere se alătură unui regiment special de aviaţie numit
Serviciul Aerian Special (SAS). Ele îşi schimbă numele şi toate adoptă acelaşi nume de familie, Sirivajirabhakdi. Apoi urcă gradele militare, precum Niramon Ounprom, poreclită Koi. Această tânără asistentă medicală, prezentată oficial în vara lui 2019 de Rama X, a fost avansată în diferite rânduri înainte de a deveni favorita regelui şi general-maior al armatei thailandeze. Din păcate pentru ea, în luna octombrie a aceluiaşi an, monarhul a repudiat-o şi a trimis-o la închisoare.
 
Pe reţelele de socializare, jurnaliştii de investigaţie au descoperit mai multe conturi ale unor tinere despre care se crede că aparţin haremului regal. Toate au celebrul nume de familie şi aceeaşi înfăţişare: părul tuns foarte scurt, cu o coafură pătrată. Aceste concubine poartă de asemenea acelaşi pandantiv, o jumătate de inimă, darul de la Maha Vajiralongkorn atunci când intră în SAS.
 
De la ascensiunea sa la tron, în 2016, regele Thailandei a şocat în mod repetat opinia publică internaţională. În presa străină, viaţa privată a lui Rama al X-lea ajunge în mod regulat pe prima pagină, nu în ultimul rând din cauza escapadelor sale şi a celor patru căsătorii succesive, inclusiv a celei cu regina Suthida, în mai 2019, cu trei zile înainte de încoronare. Potrivit cotidianului Bild, aceasta din urmă nu ar face parte din călătoria în Germania.

Vizualizări: 297

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: